Domů » Články » Rok 2023

Rok 2023

Rok 2023

Jako každý rok dám jen krátký report. Rok, kdy Jéňa vyrazil do Afriky sám (JAR), a ještě k tomu si na podzim střihnul cestu do Jižní Ameriky. Na kontinent, kde jsme ještě nebyli - do hor i nížin Ekvádoru. Já jsem v lednu a únoru odjel na 14 dní do Dubaje, trochu se tam porozlédnout a kouknout do Arabian wildlife centra, kde se chová místní fauna z arabského poloostrova. Včetně levharta arabského a dalších vzácných zvířat.Za ubytovéní a dokonalý servis je řeba poděkovat Janě,Adamovi a Rey. Na 5 dní jsem si odskočil do indické rezervace Nagarhole, kde jsem poprvé viděl tygra v přírodě a indického levhara.V létě pak jen krátký výlet do Bulharska a focení po okolních zoo. Také jsme zorganizovali opět focení hadů díky kamarádům Hejdům při němž jsme jako novinku fotili anakondu žlutou.

Rok 2024 snad již bude lepší, chystáme se opět do Indie, a máme pár nápadů na kratší cesty. A taky řešíme jak a kam se dostat i s Filípkem do nějaké exotiky, kde chce vidět zvířátka bez plotů, jak říká v divoké přírodě.

Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace