Domů » Články » Výstava fotografií v litvínovské knihovně

Výstava fotografií v litvínovské knihovně

Už je to více než měsíc od vernisáže výstavy našich fotografií v městské knihovně v Litvínově. Výstava se pomalu chýlí ke konci, tento týden je poslední šance prohlédnout si naše záběry z Afriky.

Od poslední výstavy jsme vystavované fotografie trochu inovovali a zapracovali i fotografie z našich posledních dvou cest na černý kontinent. Výstavní prostory ve společenské místnosti knihovny jsou parádní a je tam i velice šikovný závěsný systém. Doufáme, že nelitujete času stráveného prohlídkou fotografií a že se vám naše snímky libí. Ohlasy jsou veskrze pozitivní. Snad jen jedna drobnost, program knihovny je opravdu nabitý a skoro každé odpodledne zde je nějaká akce. Společenská místnost je často především v odpoledních hodinách plná a spousta lidí tak nechtěla narušit probíhající přednášky a výstavu tak neviděli. Popravdě jsem s tak nabitým program nepočítal, na druhou stranu je tato aktivita opravdu chvályhodná. Konec konců na podzim bychom i my měli zapojit do bohatého programu knihovny několika přednáškami o našich toulkách po Africe a o fotografování divokých zvířat.

V neposlední řadě bychom chtěli ještě jednou všem poděkovat všem co si našli čas a naši výstavu si prohlédli. Především bychom chtěli poděkovat městské knihovně za poskytnutí prostoru a za to, že nám vyšla ve všem vstříc.

Přidáváme ještě několik obrázků z vernisáže, kdy jsme měli asi hodinovou prezentaci. Přiblížili jsme výpravy během kterých jsme fotografie pořídili. Jak už bývá na našich výstavách zvykem, byla vernisáž spojena s ochutnávkou afrického vína.

Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace