Domů » Články » Svatba

Svatba

"Chceme vám na vědomí dát,

že se budeme z lásky brát."

.

Vážení hosté,

už se nám to blíží, tak vám dovolte bližší informace.

Budeme moc rádi, když s námi oslavíte tento velký posun v našem společném žití a bytí, který plánujeme na 16. 7. 2022 (sobota).

Obřad se bude konat od 11:00 hodin na zámku Jezeří. Adresa: Jezeří 1, 435 43 Horní Jiřetín. Bohužel hned po nás bude ve 12 hodin další svatba, proto Vás prosíme o příjezd už okolo 10té hodiny, abychom mohli včas začít. V 11:00 by již měla nastupovat nevěsta nikoli hosté.

Následná svatební party s rautem bude od 16:00 hodin v areálu Horského hotelu Lesná v Krušných horách, konkrétně v tzv. „budově B“, na kterou narazíte ihned po vjezdu do areálu, na mapě je označena jako „Vzdělávací a rekreační centrum Lesná“. Adresa: Svahová 22, Boleboř.

Svatební hostinu jsme se rozhodli strávit v kruhu rodinném, což věříme, že všichni pochopí. V mezičase se můžete podívat po Litvínově. Po obřadu bude domluvena pro zájemce prohlídka Státního zámku Jezeří. Pro nemístní přidáváme pár tipů, kam případně zajít:

Cestu si také můžete protáhnout přes Sportareál Klíny a navštívit bobovou dráhu.

Cesta: Na zámek Jezeří existuje jediná silnice z Horního Jiřetína přes obec Černice. Asi 2 kilometry za obcí musíte před závorou zahnout doprava do prudkého stoupání, po asi 500 meterech narazíte na parkoviště k zámku. Mapa trasy z Prahy zde.

Na Lesnou: Vraťte se zpět do Horního Jiřetína. Pokračujte obcí stále nahoru do hor a po projetí obce následujte značení na Novou Ves v Horách, dále pak na Malý Háj. Na křižovatce u Malého Háje je Horský areál Lesná vyznačen. Závěrečné kilometry jsou po úzké silnice. Mapa trasy zde.

Parkování: Jezeří – parkování je možné asi 300 m pod zámkem. Vjezd až k zámku bohužel možný není. Lesná – parkování je možné přímo u budovy „B“, kde bude probíhat raut. Případně před budovou infocentra.

Jídlo a pití: Veškerý alkohol, včetně tvrdého, či jiné pochutiny, máme možnost si neomezeně donést a budou zdarma do vyčerpání zásob (na jejichž tvorbě Jéňa pilně pracuje). Pokud máte zájem o nějakou specialitu, tak dejte vědět, nebo ji můžete klidně donést.

Děti: jsou vítány. Pro děti je k dispozici obrovské hřiště, které jistě ocení.

Ubytování: Pro nemístní je domluvené přímo v budově B. Ubytovat se samozřejmě můžete kdykoliv, nemusíte čekat do 16té hodiny. Ubytování hradíme my.

Odvoz: Počítáme se zajištěním odvozu v noci v průběhu svatební party. Abychom mohli případný počet aut a řidičů dobře odhadnout, prosíme o vyjádření, kdo bude mít o odvoz (a kam) zájem. Kontaktujte nás také prosím v případě, že se nemáte jak dostat na obřad/party. Bez auta se to moc nedá. Vše jsme schopni zajistit, jen o tom musíme v dostatečném předstihu vědět.

Dress code: Kdybyste se chtěli sladit do barev svatby, bude to bordó a starorůžová. Nicméně není vůbec podmínkou, přijďte v barvách, ve kterých se cítíte dobře. Zároveň si s sebou vemte i něco teplejšího, přestože doufáme v dobré počasí, Lesná se nachází v 900 m. n. m. a v noci bude zima.

Svatební dary: Vezměte toto jako malou radu, svatba není o trápení, co dát ke svatebnímu daru. Pokud něčím přispějete (třeba na svatební cestu), budeme rádi. Mnohem důležitější pro nás bude Vaše účast! <3

Shrnuto podtrženo:

10:00 setkání v podzámčí

11:00 obřad, gratulace a společné focení

13:00 svatební hostina s rodinou

16:00 dort, přípitek, začátek svatební party

17:00 první tanec

17 – 22 živá kapela

21:21 Necháme lásku zazářit :)

22 - DJ, Paaarty

Stále platí, že pokud víte, že na tento den již máte jiné plány, dejte nám prosím včas vědět. Pokud máte dotazy, tak nám proím napište.

Děkujeme a budeme se těšit.

Zuzka a Honza

Pro sdělení základních infomací o našem velkém dni jsme užili starých dobrých fotografických stránek photobartik, které spravuji spolu s tátou již 15 let. Na webových stránkách tedy nenajdete žádné další infomace či fotografie spojené se svatbou, ale klidně se můžete podívat na nějaké fotografie nebo si přečíst nějaký náš starší článek.

Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace