Domů » Články » Rok 2015

Rok 2015

Rok 2015 je za námi. Z pohledu cest patřil rozhodně k těm úspěšným. Hned v lednu jsem společně vyrazili poprvé cíleně za žraloky do oblasti Jardines de la Reina a v létě opět do Jihoafrické republiky. Na podzim jsem ještě poprvé vyrazil do Indonésie, kterou Honza ze studijních důvodů vynechal. Amerika, Afrika a Asie - z tohoto pohledu povedený rok. Co se pozorování zvířat týká, pak to bylo taky velice dobré. Žraloci, manty, měsíčníci, na souši gepardi, černí nosorožci a naši velcí oblíbenci psi hyenovití. Ve vzduchu pak opět orlosupi a supi. Na naší zahradě také přibylo ptáků, a tak jsem letos prvně zaznamenali sýkoru parukářku a ledňáčka říčního. Do tisku šlo několik článků, letos poprvé i do časopisu Koktejl a také díky splečnosti Linde velký firemní kalendář. Velmi těžko se tak vybíral vhodný kandidát pro letošní PF-ko.
Doufejme, že rok 2016 bude stejný nebo lepší, plánu je opět mnoho, vše závisí na spoustě okolností, ale věříme, že se pár fotek a cest povede.

Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace