Domů » Články » Novinky na photobartik

Novinky na photobartik

Během uplynulých několika měsíců se na photobartik objevilo pár novinek. O Vánocích jsem vytvořil pro náš web účet na Twitteru. Pravidelně zde informuji o našich akcích, aktivitách, focení a také o všech novinkách, které se na photobartik objevily či v brzké době objeví. Jelikož v Čechách není tato služba zatím až tak častá, snažíme se psát všechny tweety v angličtině. Druhá věc je, že trénink angličtiny nikomu neuškodí. Jestli máte účet na twitteru neváhejte a rozšiřte řady našich followers, najdete nás pod uživatelským jménem Photobartik :)

Spolu s twitterem jsem také vytvořil nový email: photobartik@gmail.com. Jinak nás i nadále můžete kontaktovat na našich osobních emailových adresách: Karel Bartík arepiv@seznam.cz, Jan Bartík snake926@gmail.com

Už dříve se objevilo několik zájemců o naše fotografie, nicméně web postrádal potřebné informace. Z toho důvodu jsme vytvořili novou sekci Nabídka fotografiií, kde jsou v případě zájmu uvedeny ceny a další informace.

Nadále se rozšiřuje i naše fotogalerie, kde roste nejen počet fotek ale i kategorií. V poslední době jsme například vytvořili novou kategorii Pod hladinou, kterou budeme nadále rozšiřovat o fotky, které jsme nedávno nafotili pod mořskou hladinou.

Dále bych chtěl upozornit na naší Návštěvní knihu. Ta byla v poslední době často zahlcována spamy, snažíme se spamy neustále mazat, ale někdy se jich tu pár dnech nahromadí pěkná řádka. Začali jsme všem spammerům udělovat bany a zakázali jsme také jejich nejpoužívanější slova. Mezi nimi jsou i některá v angličtině dosti běžná slova jako cheap, purchase, online, cute atd. Dále jsme zakázali i často používaný symbol hvězdičky (*). I přes tyto opatření jsme byli nuceni Návštěvní knihu po dobu Vánoc, kdy byli spammeři nejaktivnější, zablokovat. Během mazání spamů jsme bohužel smazali také nějaké normalní příspěvky a za to se omlouváme. Dále musím varovat před stránkami, na které spamy odkazují, raději nenavštěvujte, mohou mít nevhodný či nebezpečný obsah. Narazil jsem i na spamy typu: "It´s very nice webpage similar as mine" a když jsem na odkaz kliknu, dostal jsem se na stránky, které se esetu příliš nezamlouvaly.

Na závěr bych chtěl poděkovat za návštěvu našich stránek. Počet návštěv k naší radostí neustále roste, letos v lednu jsme dosáhli nového rekordu v návštěvnosti: 1255 návštěv v jednom týdnu!

Děkujeme, Photobartik

Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace